Babagan awake dhewe

IPHONE 001

Yuyao Kary Co., Ltd (arjextools) wis bab 20 taun pengalaman FITUR trailer lan lapangan aksesoris mobil wiwit madegé ing taun 1998. Our company is located in kutha pesisir saka Yuyao, Provinsi Zhejiang, kang karo traffics banget trep: iku mung njupuk siji jam kanggo driver kanggo Ningbo lan Xiaoshan Airport, rong jam kanggo bandara Shanghai PVG.

We duwe pabrik dumunung ing Yangming industri Zone, lan siji kantor dumunung ing tengah kutha. kita pabrik sing nggawe item trailer lan sawetara mobil lan pit aksesoris.

Gumantung ing kaluwihan saka lokasi geografis Yuyao kang, kang siji saka plastik lan jamur dhasar prodhuksi paling gedhé ing China, We uga bisa èfèktif berkembang jamur, desain lan plastik Pabrik lan produk logam

Salajengipun kita pabrik bakal saged paket apik kanggo ketemu customers'need. kita pracaya sing paket produk uga penting kanggo account sukses lan perusahaan

.kita tansah mikir saka tampilan customer kita, mung kanggo njamin pelanggan karo kepuasan dijamin karo apa padha tuku lan kanggo nambah bisnis.

Adhering prinsip "kualitas pisanan lan layanan pisanan" .. Nalika target kita rega apik kualitas apik lan paling layanan.

Welcome to visit perusahaan kita lan pangarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !