• one
  • two

tentang Kami

Yuyao Kary Co., Ltd (arjextools) boga kira 20 taun pangalaman dina pars trailer sarta médan asesoris mobil saprak yayasan dina 1998. parusahaan kami aya di kota basisir tina Yuyao, Propinsi Zhejiang, nu mibanda traffics pohara merenah: eta ngan butuh hiji jam pikeun supir keur Ningbo na Xiaoshan Airport, dua jam nepi ka bandara Shanghai PVG.

Simkuring gaduh hiji pabrik lokasina di Yangming industri Parabot, sareng salah sahiji kantor lokasina di puseur kota. pabrik urang anu nyieun barang trailer sarta sababaraha mobil jeung bicycles asesoris.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 31/10/19

    Visit Us at 2019 AAPEX Las Vegas 5th-7t...

    We will be there at  2019 AAPEX  Las Vegas  5th-7th NOV Hope can meet you in our booth:  10831 Frank&Tina
    read more
  • 31/10/19

    We will be there at AAPEX Las vegas

    We will be there at 2019AAPEX Las Vegas 5th-7th Nov. our booth NO.10831 Wellcome for everyone
    read more

pikir keur waktos Anjeun

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !