Tentang Kami

iPhone 001

Yuyao Kary Co., Ltd (arjextools) boga kira 20 taun pangalaman dina pars trailer sarta médan asesoris mobil saprak yayasan dina 1998. parusahaan kami aya di kota basisir tina Yuyao, Propinsi Zhejiang, nu mibanda traffics pohara merenah: eta ngan butuh hiji jam pikeun supir keur Ningbo na Xiaoshan Airport, dua jam nepi ka bandara Shanghai PVG.

Simkuring gaduh hiji pabrik lokasina di Yangming industri Parabot, sareng salah sahiji kantor lokasina di puseur kota. pabrik urang anu nyieun barang trailer sarta sababaraha mobil jeung bicycles asesoris.

Gumantung kana kaunggulan tina lokasi geografis Yuyao urang, nu salah sahiji palastik jeung kapang basa produksi panggedéna di Cina, Urang ogé éféktif bisa ngamekarkeun kapang, desain sareng plastik pabrik jeung produk logam

Saterusna pabrik urang bakal mampuh pakét alus papanggih customers'need. kami yakin yén pakét produk oge penting keur hiji merk suksés tur Corporation

.We salawasna pikir tina pandangan customer kami urang, kakara assure konsumén ku kapuasan dijamin ku naon maranéhna meuli jeung keur ningkatkeun bisnis maranéhanana.

Adhering ka prinsip "kualitas munggaran tur jasa munggaran" .. Salaku udagan kami nyaéta harga alus kualitas alus tur jasa pangalusna.

Wilujeng sumping di buka parusahaan urang jeung mudahan cooperate sareng anjeun.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !